Bestellen & leveren

Bij Fraaai maken we het bestellen van jouw nieuwe meubels eenvoudig en overzichtelijk. Hier vind je alle informatie over ons bestel- en leverproces.

Bestellen
  1. Kies je meubels: Blader door onze collectie en selecteer de meubels die je wilt kopen. Klik op de productpagina voor meer informatie en opties.
  2. Plaats je bestelling: Voeg de gewenste artikelen toe aan je winkelwagentje en ga naar de kassa. Volg de stappen om je bestelling te plaatsen.
  3. Betaal veilig: Kies een betaalmethode die bij je past. We bieden verschillende veilige betaalopties, waaronder [betaalmogelijkheden, zoals iDeal, creditcard, etc.].
  4. Bevestiging: Na je bestelling ontvang je een bevestiging per e-mail met de details van je aankoop.
Leveren
  • Verzendkosten: Wij hanteren een vaste verzendkost van [bedrag] voor leveringen binnen [gebied]. Voor bestellingen boven de [bedrag] zijn de verzendkosten gratis.
  • Levertijd: De verwachte levertijd is [aantal dagen] werkdagen, afhankelijk van de beschikbaarheid van het product. We doen ons best om je bestelling zo snel mogelijk te leveren.
  • Leveringsopties: Kies bij het afrekenen voor levering aan huis of afhalen in onze showroom. Bij levering aan huis zullen onze bezorgers zorgvuldig omgaan met je nieuwe meubels.
Ontvangst van je Bestelling

Bij levering vragen we je om de meubels te inspecteren en ervoor te zorgen dat alles in goede staat is. Mocht er iets niet in orde zijn, neem dan direct contact met ons op.

Toch nog vragen? Neem contact op.